Informatie

De sportiefste afsluiting van het jaar!

Dag-inschrijving is mogelijk!

Ophalen startnummers kan vanaf 12.30 uur in de sporthal van Kortezwaag. Ophalen startnummers kidsrun kan vanaf 11.45 uur  bij naastgelegen schoolplein de Flambou.

 

Algemene info:

Iedereen is welkom van jong tot oud. Schrijf je met je vrienden en familie in voor het individuele loopprogramma met niet alleen een 10 km, maar ook de 4 Engelse Mijlen (6,4 km) en een Kidsrun voor alle basisschool leerlingen uit de regio. Wandelen is door de toegenomen drukte op de route niet meer mogelijk. 

Onderweg word je bij de verschillende verzorgingsposten voorzien van het broodnodige vocht en word je na de finish getrakteerd op heerlijke oliebollen. De organisatie van de Oliebollenloop biedt iedere deelnemer kleed- en douchefaciliteiten. Start en finish: Sport- en Ontspanningscentrum Kortezwaag, Mientewei 2, 8401 AA, Gorredijk

In het kort:

  • Wij werken met exacte afstanden!
  • Starttijden: De  10 km start om 14.00 uur en de 4 mijl om 14.20 uur.
  • Goed aangegeven route en grote rondes met 95% verharde wegen
    (Parcours is niet verkeersvrij en deelname is op eigen risico)
  • Inschrijfgeld € 12,00 p/p (Kidsrun is gratis) Schrijf je in vóór 1 december en ontvang een craft shirt cadeau!  Ben jij een snelle inschrijver, dan staat je voornaam op het startnummer! (Daginschrijving wordt later bepaald, hangt af van aantal inschrijvingen.)
  • Officiële tijdwaarneming door mijninschrijving.nl met binnen enkele uren de uitslagen op volgorde van binnenkomst vastgelegd op de internetsite.
  • Kidsrun: Bij deze kidsrun lopen kinderen van verschillende basisscholen geld voor een goed doel welke welke dit jaar zijn; Tennisvereniging TLC  en Rugbyclub de Wrotters. Vanaf 11.45 uur kunnen de startnummers worden opgehaald op het voormalig schoolplein OBS de Flambou.
  • Kom dus gezellig met de hele familie naar de oliebollenloop in Gorredijk!

De start en finish

Is zoals ieder jaar bij Sport & Ontspanningscentrum Kortezwaag.
Mientewei 2, 8401 AA Gorredijk