Informatie

De sportiefste afsluiting van het jaar!

Het was een groot succes!

Uiteraard is er op 31 december 2017 weer een editie!

 

Algemene info:

Iedereen is welkom van jong tot oud. Schrijf je met je vrienden en familie in voor het individuele loopprogramma met niet alleen een 10 km, maar ook de 4 Engelse Mijlen (6,4 km) en een Kidsrun voor alle basisschool leerlingen uit de regio. Helaas is het niet meer mogelijk om de 4 mijl te wandelen.

Onderweg word je bij de verschillende verzorgingsposten voorzien van de broodnodige versnaperingen en/of sportdrinks en word je na de finish getrakteerd op heerlijke oliebollen. De organisatie van de Oliebollenloop biedt iedere deelnemer kleed- en douchefaciliteiten. Start en finish: Sport- en Ontspanningscentrum Kortezwaag, Mientewei 2, 8401 AA, Gorredijk

In het kort:

  • Wij werken met exacte afstanden!
  • Starttijden: De  10 km start om 14.00 uur en de 4 mijl om 14.20 uur.
  • Goed aangegeven route en grote rondes met 95% verharde wegen
    (Parcours is niet verkeersvrij en deelname is op eigen risico)
  • Inschrijfgeld € 12,00 p/p (Kidsrun is gratis) Schrijf je in vóór 12 december en ontvang een craft shirt cadeau!  Ben jij een snelle inschrijver, dan staat je voornaam op het startnummer! (Daginschrijving is mogelijk voor €15,-)
  • Officiële tijdwaarneming door mijninschrijving.nl met binnen enkele uren de uitslagen op volgorde van binnenkomst vastgelegd op de internetsite.
  • Kidsrun: Bij deze kidsrun lopen kinderen van verschillende basisscholen geld voor een goed doel welke binnenkort bekend wordt gemaakt. Aanvang 12.15 uur.
  • Kom dus gezellig met de hele familie naar de oliebollenloop in Gorredijk!

De start en finish

Is zoals ieder jaar bij Sport & Ontspanningscentrum Kortezwaag.
Mientewei 2, 8401 AA Gorredijk